Холодна війна між Росією і Україною досягла апогею: з кожним днем ​​стає все складніше розпізнавати провокації і справлятися з ними, а пропаганда взагалі досягла рівня божевілля.

Автори громадського проекту "Стоп Терор" опублікували на офіційній сторінці в Facebook звернення до мешканців України. Йдеться про прохання бути пильними і повідомляти про те, що могла не помітити інша людина: підозрілі організації, підготовка провокацій з боку Російської Федерації, сумнівні особистості, які можуть співпрацювати з Кремлем.

"З моменту початку російської агресії ми зосередили свої сили на протидію Росії в інформаційному полі і військових діях. Ми постійно стикаємося з новими викликами від агресора, зараз Росія намагається розв'язати міжнаціональну ворожнечу між Польщею та Україною", - пише "Стоп Терор". Автори додали , що ще рік тому ці операції перейшли на новий рівень, в активну фазу.

"Сьогодні Росією було проведено два заходи, обстріл консульства Польщі та фейковий мітинг, який був проплачений кураторами з РФ. Ми просимо громадські організації та громадян України, повідомляти про можливі, відомі вам інциденти на будь-якій стадії їх впровадження. Ми розуміємо, що Росія купує багатьох політиків, лідерів громадської думки, оплачує діяльність певних організацій, але ми повинні навчитися працювати на випередження", - резюмували автори соцпроекту.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" писав про те, що російський журналіст Олександр Невзоров розповів, чому у Росії населення вважається покірним, але мітинги не припиняються: Кремль помилився у розрахунках.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще