Український телеведучий Сергій Притула розкрив основні причини своїх поїздок в зону АТО.

Про це він розповів у коментарі "Разом".

Шоумен зізнався, що через тривале протистояння на Донбасі він просто не може вчинити інакше, адже військові потребують допомоги.

"Було б не розумно використати мій кредит довіри від українців для підтримки армії", - додав він.

Притула згадує, що почав активніше займатися волонтерською діяльністю під час боїв під Авдіївкою. Тоді йому вдалося зібрати близько 3,3 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На ці гроші він придбав два снайперських комплекси, тепловізори, коліматорні приціли, оптику високої кратності, оснащення для кулеметників. Часто привозив і більш буденні, але теж необхідні речі: одяг та їжу.

Для поїздок на передову йому доводиться буквально викроювати вільний час між постійними концертами та ефірами на телебаченні. Іноді Притула їде в АТО разом із волонтерами, адже знайомий із багатьма із них.

"Розчулюють, пробивають до сліз. Нерідко приносять заощадження, на які хотіли купити подарунки рідним перед святами", - зізнався він.

Нерідко шоумен влаштовує міні-виступи для українських захисників, аби підтримати не тільки обладнанням та харчами, а й морально.

"Намагаюся потішити хлопців", - підсумував Притула.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Сергій Притула розчулив історією про улюблену машину, на якій він їздив у зону АТО.