Росія не зважиться на анексію тимчасово окупованих територій на Луганщині та Донеччині, адже подібна ситуація із Кримом не дала очікуваних Кремлем результатів.

Відповідну думку під час прес-конференції у Києві висловив директор Національного інституту стратегічних досліджень, академік, радник президента України Володимир Горбулін.

Він підкреслив, що економічне становище РФ не дозволяє утримувати навіть власних громадян, тому Володимиру Путіну вигідніше, щоб Донбас залишався у складі України.

"Росія повісила Донбас, як каміння, на шию України, їм вистачає Криму", - додав Горбулін.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що спеціальний представник уряду Німеччини в ОБСЄ Гернот Ерлер висловив думку, що Росія навмисне розвиває так званий заморожений конфлікт на українських територіях, щоб дестабілізувати політичну ситуацію всередині держави.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще