Ватажків бандформувань чекає масова перевірка на алкогольну та наркотичну залежність. Причиною цього стало погіршення дисципліни у рядах бойовиків.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook. Для медичної перевірки створять спеціальну комісію. Її мають пройти всі ватажки підрозділів бойовиків.

"Для запобігання росту правопорушень на території окупованого Донбасу з вини російських військовослужбовців в результаті вживання ними спиртних напоїв та наркотичних речовин до складу комісії додатково включена група медичних фахівців для проведення поглибленої медичної перевірки всього командного складу і виявлення серед російських офіцерів алко - та наркозалежних", - розповіли у розвідці.

Перевірка вже виявила у рядах російських офіцерів кількох любителів "допінгу". Їх відсторонили від командування терористами.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, бойовики "ЛНР" влаштували провокації на підконтрольних Україні територіях. Вони підірвали залізничні колії у Луганській області.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще