Вночі 27 квітня на трасі Львів — Рава-Руська копи затримали автомобіль Toyota, за кермом якого перебував 48-річний водій.

Під час спілкування поліцейські помітили ознаки алкогольного сп'яніння у водія, передає обласна прес-служба.

Проходити аналіз на місці на пристрої "Драгер" водій відмовився, погодився на медобстеження в Жовківській районній лікарні. Кров у лікарні перевірити не змогли. Лікар просто оглянув водія і сказав, що він тверезий. Патрульні не повірили і запропонували проїхати в іншу лікарню. Він спочатку погодився, а потім відмовився.

Раптом він почав скаржитися на погане самопочуття і захотів, щоб йому поставили крапельницю. Незабаром лікар все-таки погодилася зробити аналіз. Новий результат - водій п'яний, йдеться в повідомленні прес-служби. Лікар пояснила свій вчинок тим, що боялася втратити роботу.

Пізніше стало відомо, що водій - депутат обласної ради. Матеріали копи передали в суд і прокуратуру, щоб вони також оцінили дії медиків.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що у Києві п'яний "азовець" протаранив авто патрульних.