В Києві пізно ввечері 17 квітня затримали колишнього полковника ДПС. Він сів п’яним за кермо свого авто.

Про це повідомляє спільнота ”Киев Оперативный” в Facebook. Точне місце затримання порушника очевидці не вказують. Але вони стверджують у чоловіка при собі були документи на ім’я Медвідь Валентин Олександрович. Чоловік їхав за кермом автомобіля Hyundai, який мав київську реєстрацію. Тай сам затриманий говорив, що живе у Києві.

Крім того, за їх словами, він колись служив у правоохоронних органах та мав звання полковника. Чоловік був дуже п’яним, як це видно з відео. Коли патрульні вдягнули йому на руки кайданки, він почав нецензурно лаятися на адресу поліцейських та свідків правопорушення.

Увага відео містить нецензурну лайку!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, неадекватний автовикрадач влаштував масштабну аварії у Києві. Він потрапив у салон чужого позашляховика, та коли намагався його викрасти, протаранив ще два автомобілі.