У четвер, 23 березня, Рада може розглянути законопроект про подвійне громадянство.

"На раді проговорили про те, що ми повинні розглянути цей законопроект в четвер, де буде найбільша явка народних депутатів. Виробити ці поправки, можливі нюанси через підзаконні акти або через інші закони, з якимись винятками", - сказала депутат, передає " 112 Україна ".

Вона зазначила, що цим законом депутати зможу захистити своїх громадян. Однак даний процес дуже складний. Але довга дистанція починається в четвер.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що український парламент планує розглянути законопроект, який врегулює відповідальність за подвійне громадянство. Про це сказав спікер Верховної Ради Андрій Парубій. За його словами, особи з двома паспортами не мають права займати державні посади. Даний законопроект вніс до Ради на розгляд президент Петро Порошенко.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще