Канада виділить близько 200 мільйонів євро. Їх спрямують на підтримку Національної ради реформ в Україні.

Про це повідомив представник Європейського банку реконструкції та розвитку Антон Усов на своїй сторінці в Facebook.

Зазначається, що надзвичайний і повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук, віце-президент Agriteam Canada Consulting Ltd. Гейл Тернер і директор ЄБРР в Україні Шевки Аджунер підписали грантову угоду про виділення 200 мільйонів євро.

Читайте також: Адміністрація Президента почне давати електронні відповіді на звернення

Кошти надасть канадський Department of Foreign Affairs, Trade and Development. Вони, за його словами, допоможуть фінансово підтримати висококваліфікованих українських фахівців, які працюють в уряді. Також це фінансування дозволить залучити до роботи нові кадри.

Популярні новини зараз
Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому Багатодітних батьків чекають у ТЦК: уникнути мобілізації стало складніше Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна
Показати ще

Нагадаємо, у березні цього року Канада виділила 158 мільйонів доларів кредиту для України. Крім того, наша країна вже отримала понад 15 мільйонів канадських доларів на підтримку судової реформи та на антикорупційні журналістські розслідування та подальшу підзвітність влади.