Кабінет міністрів України вводить публічну звітність Державної казначейської служби та впроваджує проект "Відкритий бюджет". Про це повідомив Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у телезверненні "10 хвилин з Прем'єр-міністром".

"З 15 вересня уряд запроваджує публічне звітування Держказначейства. За кожну копійку, яку витрачено з держбюджету", - зазначив він.

Крім того, Яценюк анонсував, що з наступного року впроваджується проект "Відкритий бюджет", "де кожен громадянин зможе отримати інформацію про те, хто і скільки заплатив податків, і куди кожна державна копійка пішла, як в державному бюджеті, так і в кожному місцевому бюджеті".

Читайте також: Кабмін пропонує ввести єдиний 20% податок на зарплату

Нагадаємо, Державна фіскальна служба буде істотно скорочена, податкова міліція - ліквідована, а на митниці запроваджено єдиний стандарт і ціна розмитнення товарів по всій Україні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще