Кабінет міністрів України дозволив Міністерству з охорони здоров'я створити "Центр суспільного здоров'я". Робота цієї установи буде направлена на моніторинг та спостереження у сфері епідеміологічного нагляду.

"Центр громадського здоров'я" створять шляхом злиття державних підприємств, установ, організацій, визначених МОЗ, а також переданих йому за переліком, визначеним Державною санітарно-епідеміологічною службою.

Наприкінці серпня представники Міністерства охорони здоров'я вже ухвалили проект USAID, який забезпечить технічну допомогу новоствореному департаменту громадського здоров'я міністерства з метою налагодження його ефективної роботи в рамках реформування системи охорони здоров'я.

Читайте також: Абромавічус хоче реформувати Держрезерв

USAID буде працювати для протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу для найуразливіших груп населення і зміцнення кадрових ресурсів у сфері охорони здоров'я.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще