Заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе повідомив, що незабаром йому будуть передані додаткові функції в Генпрокуратурі, передає Інтерфакс-Україна.

Так, відповідаючи на запитання журналістів у суботу в Києві щодо своєї ймовірної кандидатури на посаду генпрокурора, Сакварелідзе сказав: "У мене є своя позиція, своя сфера відповідальності, я достатньо завантажений, днями, я думаю, мені будуть передані ще додаткові функції, так що я займаюся тим, що мені довірило українське суспільство, президент України".

Крім того, Сакварелідзе повідомив, що у нього немає конфлікту з генпрокурором Віктором Шокіним.

"У мене немає з ним конфлікту, були певні розбіжності з колегами і вони є, але я думаю, що здоровий процес все-таки переможе", - повідомив він.

Заступник генпрокурора додав, що триває реформа прокуратури, яка повністю замінить стару корупційну систему.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Сакварелідзе назвав винних у саботуванні реформ прокуратури

"Це інтелектуальна і ментальна революція у Генпрокуратурі. Ментальна і кадрова ... Цей процес абсолютно відкритий", - сказав він.

Сакварелідзе додав, що Шокін не заважає проведенню реформ і підтримує такі зміни.

Раніше заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе пообіцяв і далі боротися з прокурорами-хабарниками.