Охочі працювати у новій патрульній поліції у Черкасах встановили український рекорд подачі заяв за півдня, повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"1100 заявок протягом півдня у Черкасах. Новий рекорд! Це означає, що буде дуже сильна поліція", - написав він на Facebook.

Читайте також: Свободівці відверто працюють на Кремль - Аваков (відео)

Всього у місті планують набрати 200 патрульних. Завершення прийому заявок - 12 жовтня. 30 листопада відібрані патрульні почнуть навчання.

"Підрозділі нової патрульної поліції запрацюють в усіх містах Україні до березня наступного року. Загалом, це буде не 6, а 10 тисяч поліцейських. Після цього почнемо формувати дорожню поліцію на трасах, нову кримінальну службу і слідчих", - заявив міністр на видкрітті конкурсу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Патрульна поліція вже працює у Києві, Львові та Одесі. На черзі - Івано-Франківськ, Херсон, Луцьк, Вінниця, Чернігів, Полтава, Слов'янськ і Краматорськ.