Вже на початку жовтня у Львові розпочнуть монтаж перших п'яти станцій прокату велосипедів. Компанія "Некстбайк Україна" розпочинає впровадження пілотного проекту "Львівський муніципальний прокат велосипедів", повідомляє мережа veliki.ua.

У визначених місцях встановлять та налагодять термінали прокатного комплексу, велосипеди, підключать систему до платіжних шлюзів, опрацюють різноманітні режими роботи, налагодять роботу кол-центру та спробують запустити систему в тестовому режимі.

Це стане першим етапом будівництва мережі муніципального прокату у Львові. На 2016 рік заплановано встановити решту станцій. Загалом їх має бути 22. Прокат запрацює у повному обсязі на початку наступного сезону в період з 1 до 30 березня 2016 року – в залежності від погодних умов.

Читайте також: Сьогодні львів'ян закликають пересісти з авто на велосипед

Нагадаємо, у Львові система муніципального прокату велосипедів буде першою в Україні. ТОВ "Некстбайк Україна" планує встановити подібні системи і в інших містах України.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Також у рамках Європейського тижня мобільності у Львові презентували оновлені карти велодоріжок, які мають з'явитися до 2020 року.