Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров вважає, що податкова реформа потребує допомоги міжнародних експертів.

Про це він повідомив учора під час зустрічі з делегацією Федерального Міністерства фінансів Німеччини, передає прес-служба ДФС.

На ній обговорювалися плани реформування відомства у напрямку створення ефективної європейської моделі функціонування служби і процес імплементації цих реформ.

Період для проведення реформ в податковій і митній сфері, за його словами, дуже обмежений, і немає часу для помилок.

"Ми оптимально застосовуємо кращі європейські практики для вдосконалення процесів адміністрування податків, митного оформлення та контролю, розробки сучасних сервісів для обслуговування платників. Тому дуже важлива допомога в цьому напрямку міжнародних експертів і фахівців", - підкреслив глава фіскальної служби.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Читайте також: Незалежні HR-спеціалісти переатестують податківців

Насіров також розповів, про основні заходи, які проводить його відомство в процесі впровадження інституційної реформи. Зокрема, про кроки в напрямку подолання корупції, зменшення впливу людського фактору в процесі адміністрування податків, введення в дію нових електронних сервісів, впровадженні спільного контролю на кордоні з Європейським союзом.

Німецька сторона, у свою чергу, запевнила у готовності надати консультативну підтримку фіскальної службі в процесі реформування. Також представник Мінфіну Німеччини забезпечать реалізацію вже існуючих проектів технічної допомоги.