Через два дні, 9 жовтня, в Україні з'явиться перший дорожній патруль поліції, який контролюватиме міжнародну трасу М-06 Київ-Житомир.

Про це заявив глава МВС Арсен Аваков на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"9 жовтня розпочинає роботу дорожній поліцейський патруль по трасі Київ-Житомир, повністю замінюючи на трасі ДАІ та ППС. Поки готується житомирський патруль - патрулювання буде здійснюватися силами київського патруля, - повідомив Аваков. - Поліцейський патруль повністю замінить міліцію в аеропорту "Бориспіль" і по трасі Київ-Бориспіль ".

У прес-службі Департаменту патрульної поліції повідомили: "З київського управління буде виділено 5-10 екіпажів на Hyundai з відеореєстраторами. Водіїв, які будуть порушувати ПДР, будуть зупиняти, щоб попередити або оштрафувати. На службових авто буде напис "Поліція", патрулювати будуть трасу від Києва до Житомира (близько 140 км) і Окружну дорогу".

Читайте також: Аеропорт Бориспіль переведуть на поліцейські стандарти - Аваков

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

За даними МВС, поліцейські будуть визначати перевищення швидкості за допомогою спеціальних технічних засобів. Як розповіла спікер житомирської облміліції Алла Ващенко, у них в області заплановано набрати 40 осіб для дорожньої поліції і 180 - для патрулювання Житомира. "У нас тільки стартував прийом анкет, попереду відбір і тримісячне навчання", - уточнила Алла Ващенко.