Сьогодні, 27 жовтня, керівник ДФС Роман Насиров відповідно до закону про люстрацію має розпочати "кадрове зачищення". Арсеній Яценюк вимагав скоротити керівництво фіскальної служби до 42%. Повідомляє прес-служба ДФС України.

"Ми виконаємо рекомендації Мін'юсту та звільнемо тих керівників структурних підрозділів територіальних органів та центрального апарату, які підпали під закон про люстрацію", - говорить Роман Насиров.

Окрім рекомендованого для звільнення прем'єр-міністром відсотку складу центральних керівників, порідшають на 15 % ряди фіскальної служби територіальних органів.

Читайте також: Яценюк хоче, аби ЄС платив зарплати українським чиновникам

Нагадаємо, що один млн.чиновників потраплять під закон "Про очищення влади". Українським суддям заборонено залишати Україну, допоки не закінчиться процес люстрації.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще