Україна і Таїланд уклали договір про співпрацю щодо організації спільного виробництва бронетранспортерів БТР-3 на території Таїланду.

Про це повідомляє прес-служба Ради національної безпеки і оборони України.

"Документ був підписаний у рамках участі української делегації в міжнародній виставці озброєння Defense & Security-2015, що відбувається у Бангкоку. У рамках документа передбачена локалізація виробництва бронемашин сімейства БТР-3 на території Королівства Таїланд", – йдеться в повідомленні, оприлюдненому у вівторок, 3 листопада.

Читайте також: Рада підтримала одноразову допомогу волонтерам і добровольцям АТО

Також у Раді нацбезпеки і оборони нагадали, що нині в межах українсько-тайської співпраці, згідно з двома попередніми договорами, Україна постачає до Таїланду бронетранспортери, танки, машини підтримки та обслуговування.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

"Налагодження такого виробництва – це можливість отримати не лише додаткові фінансові надходження для України, а й оновити наявні потужності з виробництва та модернізації військової техніки для власних потреб. Окрім цього, це стане чудовою можливістю укріпити позиції України в азіатському регіоні", - зазначив перший заступник РНБО України Олег Гладковський.