До кінця 2015 року Державна служба зайнятості скоротить чисельність працівників на 1690 осіб. Це зроблять для підвищення ефективності роботи, оптимізації та економії адміністративно-господарських видатків.

Про це повідомив заступник голови Державної служби зайнятості Андрій Вишняк,передає прес-служба відомства.

Він зазначив, що незабаром має розпочатися реформа служби зайнятості, а на її базі створять Національне агентство зайнятості. Для цього, за його словами, використають досвід роботи найуспішніших компаній світу.

Вишняк розповів, що в даний момент проводиться аналіз ефективності роботи служби на всіх рівнях.

"Для підвищення продуктивності діяльності і зменшення видатків було прийнято рішення про скорочення чисельності працівників. Це близько 12% від загальної кількості співробітників", - наголосив заступник голови відомства.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Читайте також: Рада підтримала одноразову допомогу волонтерам і добровольцям АТО

Скорочення торкнуться базових центрів зайнятості - від 4% до 15%, а також і Центрального апарату. У головному відомстві до кінця року звільнять 16% працівників.

Нагадаємо, міністр соцполітики Павло Розенка наголосив, що нове відомство допомагатиме громадянам шукати роботу, перенавчатиме їх та підвищуватиме кваліфікацію. Воно об'єднає свої зусилля і з недержавним сектором для пошуку робочих місць.