Кількість співробітників правоохоронних органів у Києві зменшиться на 10%. Для цього їм проведуть переатестацію.

Про це повідомив начальник штабу Головного управління Міністерства внутрішніх справ в місті Києві Юрій Деревяга, передає "РБК-Україна".

Він розповів, що на посади призначать лише тих правоохоронців, які успішно пройдуть переатестацію і матимуть бажання працювати в поліції. Співробітники, за його словами, мають відповідати всім висунутим умовам.

"Ті працівники, які або самі не хочуть, або з якихось причин не пройдуть цю переатестацію, вони будуть звільнені за скороченням штатів", - резюмував Деревяга.

Разом з тим, начальник штабу уточнив, що йому поки невідомо про те, як саме буде проходити переатестація для правоохоронців.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читайте також: Третину податківців звільнять до першого січня

"Так детально я не можу сказати. Тому що зараз, мабуть, у міністерстві розробляються, і скажімо, умови цієї атестації", - сказав він.

Всі критерії та умови переатестації, за його словами, після затвердження у відомстві передадуть на місця.

Нагадаємо, в Україні 7 листопада вступає в силу закон про Національну поліцію. Це і стало причиною початку проведення переатестації міліції в поліцію. Він в першу чергу стартує з Києва та Київської області.