Міністерство аграрної політики та продовольства готове передати ДП "Укрспирт" на приватизацію до кінця 2015 року.

Про це заявив глава Мінагрополітики Олексій Павленко на своїй сторінці в Facebook.

"Спільно з Фондом держмайна Міністерство аграрної політики та продовольства України розробило відповідний законопроект, який визначає особливості правового регулювання роздержавлення підприємств спиртової, лікеро-горілчаної промисловості і особливості діяльності підприємств після роздержавлення", - йдеться в повідомленні.

Павленко зазначив, що сьогодні підприємство "Укрспирт" вже виведено з кризового стану, демонструє прибутки, основні борги погашені.

"Ми оголосили курс на тотальне роздержавлення і будемо дотримуватися його. Корупція і злочинні схеми довели "Укрспирт" до повної руїни. Мінагрополітики наполягає на приватизації монополіста і вже робить для цього все необхідне", - додав міністр.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читайте також: На "Укрспирті" виявили збитків на 880 мільйонів гривень

Нагадаємо, конкурс на посаду голови державного підприємства (ДП) "Укрспирт" буде знову перезапущений. Один з претендентів на посаду керівника ДП Роман Іванюк на засіданні номінаційної комісії 6 жовтня вирішив відкликати свою кандидатуру з конкурсу. До цього він обіймав посаду в. о. директора "Укрспирту". За словами Іванюка, його місія на цій посаді виконана і в даний час він бачить більше можливостей для себе в приватній сфері.