Міністерство інфраструктури створило онлайн-карту. З її допомогою можна буде відслідкувати ремонт українських доріг.

Про це повідомив директор департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку автомобільних перевезень Мінінфраструктури Роман Хміль на свої сторінці у Facebook.

Він розповів, що в даний момент на карту нанесли всі поточні ремонти, що виконувались за рахунок фінансування міжнародних фінансових організацій.

"В процесі нанесення даних по ремонтах за бюджетним коштом - дороги Карпатського краю вже є. Також ви можете бачити карту доріг міжнародного значення", - зазначив Хміль.

На онлайн-мапі також можна побачити дороги, що мають міжнародне значення.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Читайте також: Оформлення закордонного паспорту можна відстежити онлайн

Зараз на карту наносять мережу доріг національного значення та додадуть основні транспортні коридори. Також на карті відобразять шляхопроводи, що розміщуються в зоні АТО.

"Увімкнути їх можна шляхом вибору відповідних пунктів в меню зліва", - розповів керівник департаменту.

Хміль додав, що в Мінінфраструктури працюють над інтеграцією всіх цих даних на сайти популярних картографічних сервісів. Там також пропишуть ТЗ для гео-інформаційної системи.