Завдяки сніжній і морозній погоді в Японії спостерігали приголомшливе видовище - розкидані по схилах гір білі скульптури, що нагадували величезних сніговиків.

У такій спосіб природа прикрасила дерева, що ростуть в горах Хоккайдо, а фотографу Шо Шибата вдалося сфотографувати цю красу, пише DailyMail.

"Це було неймовірне видовище, хоча мені й довелося неабияк замерзнути. Дерева виглядали, ніби якісь снігові монстри або примари. Справжній шедевр природи", - розповів Шибата

Хоккайдо - найбільша і найпівнічніша префектура (область) Японії. Через суворий клімат взимку Хоккайдо називають в Японії власною "Аляскою". Регіон знаменитий своїми вулканами та унікальними природними парками.

Читайте також: Найяскравіші знімки пригод за 2015 (фото)

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Головною туристичною "фішкою" Хоккайдо вважають гарячі джерела і гейзери, в яких суворою зимою люблять зігріватися місцеві мавпи.