Після різкого похолодання вулиці Амстердама перетворилися на ковзанки. Втім в місті лише раді цьому, адже голландці великі фанати ковзанярського спорту.

Про це повідомляє ВВС.

Вночі температура сильно впала. Громадський транспорт в місті працює з перебоями. Через холод не розпочали роботу за графіком і деякі державні установи, наприклад, суди.

Але для любителів ковзанів ці тимчасові проблеми відійшли на другий план. Вони щасливі і увесь вільний час проводять катаючись поодинці і парами.

До речі, в Голландії змагання з ковзанярського спорту користуються навіть більшою популярністю, ніж футбол. Існує знаменитий марафон "11-ти міст" по каналах північній провінції Нідерландів - Фрісландії. У забігу щорічно беруть участь кілька десятків тисяч спортсменів та усі охочі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Читайте також: На ВДНГ відкрили платний новорічний ярмарок (фото)

Якщо канали Амстердама взимку не замерзають і не перетворяються на каток, місцеві жителі та туристи покататися все одно зможуть. З кінця листопада на всіх площах міста заливають ковзанки. Самий великий і красивий каток відкривають на музейній площі Амстердама.