У Росії вважають, що рішення РНБО України про припинення транспортного сполучення з Донбасом суперечить Мінським угодами.

Про це сказав представник Росії в Тристоронньої контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Борис Гризлов, пише "Інтерфакс-Україна".

"Поширена сьогодні в ЗМІ заява президента Петра Порошенка на засіданні РНБО про припинення транспортного сполучення з "ЛНР" і "ДНР" суперечить Мінським угодами", - сказав Гризлов. При цьому він зазначив, що Мінські угоди, підписані два роки тому, мали чіткий цивілізований план вирішення конфлікту на Донбасі.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Рада національної безпеки і оборони України ухвалила рішення про припинення товарного сполучення з окупованими регіонами Донбасу. Тепер можна буде перевозити вантажі через лінію зіткнення в зоні АТО.

Уряду доручать розробити план заходів, для забезпечення безпечного і надійного функціонування паливно-енергетичного і металургійного комплексу України. Крім того, Кабмін повинен проаналізувати негативний вплив на економіку і бюджет країни і мінімізувати вплив цих факторів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще