На минулих вихідних працівники патрульної служби Києва виявили в мікрорайоні Борщагівка замінований елітний автомобіль, повідомила прес-служба поліції.

"Останнім часом в київську поліцію часто надходять повідомлення про фальшиві замінування, однак на вул. Краснова, 19, на столичній Борщагівці, воно виявилося справжнім", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Київські поліцейські втішили жінку і допомогли поховати її собаку (фото)

Також повідомляється, що 807 екіпаж 8-ї роти огородив територію, викликав слідчо-оперативну групу. "Під Lexus таки виявили коробку з 100 г вибухової речовини та детонатор", - додали в поліції.

Крім цього, за вихідні поліція більше 50 разів виїжджала на ДТП: понад 40 - на крадіжки, 10 - на грабежі, бійки та хуліганства.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще