У Херсоні жорстоко вбили одного з лідерів місцевої азербайджанської общини, передає УНН.

Тіло 59-річного Ільхама Тагієва виявили на задньому сидінні його авто поблизу його гаража.

За повідомленням прес-служби УМВС в Херсонській області, вбивство сталося у ніч на 17 серпня. О пів на третю ночі до чергової частини Дніпровського районного відділу міліції надійшло повідомлення про те, що на задньому сидінні автомобіля виявлено труп 59-річного місцевого жителя. Для розкриття злочину створена спеціальна слідчо-оперативна група з числа самих досвідчених оперативників.

Читайте також: В Артемівську вбили військовослужбовця з Київщини

Чоловік був бізнесменом, приймав участь в суспільному і культурному житті міста, допомагав учасникам АТО.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

"За розповідями його співробітників, у цей день він збирав касу з торгівельних точок. Суму ми не знаємо. Десь до першої ночі він на своїй машині "Мерседес" приїхав додому. Відкрив гараж, недалеко від його будинку. Там його чекали. Якимось тупим предметом його вдарили по голові. Заради цих папірців, заради цих грошей ми втратили справжнього патріота України", - розповів голова Херсонської обласної організації Конгресу азербайджанців Алі Керімов.

У Конгресі вважають, що даний злочин скоєно із корисливих мотивів.

"Я думаю що це було зроблено тільки в чиїхось інтересах заради наживи. Це був напад, вбивство, політики в цьому немає. Був зроблений висновок лікаря: зламані були ребра з лівого боку і з правого боку. Сьогодні ми відправило його тіло до Києва, звідти воно полетить до Баку, а звідти до Нахічеваня, там його завтра поховають", - відзначають у Конгресі.