Українські волонтери сфотографували околиці Донецького аеропорт, не зважаючи на ризик бути обстріляними.

Про це пишуть Факти.ICTV.

"Поки що чекаємо рішень Києва і мінського парламентера ВВМ в Донецьку - приймаюча сторона погодилася відвезти в район аеропорту, побачити не чужі нам місця з цієї, іншої сторони. Авантюра звичайно, тому що і зараз в районі аеропорту звично звучить уповільнена стрілянина", - написав журналіст та волонтер Олексій Мочанов.

Читайте також: Українські солдати про нову нелюдську "розвагу" бойовиків

Згідно інформації, ситуація схожа на те, що відбувається у Пісках - "ті ж розвалені будинки та цілі вулиці. Мочанов розповів, що із приїздом спостерігача із Європи Хуга вщухли артобстріли.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За його словами, на Донбасі діють складні схеми та неоднозначні рішення, потроху йде складний процес обміну полоненими.

"Ніхто не знає, як і чим закінчиться сьогоднішній день. Ні ми, ні для нас, ні для хлопців в полоні. Ні для місцевого населення, особливо в зоні ураження і дольоту прильотів", - сказав повідомляє волонтер.

Він вважає, що поки всі уповноважені та відповідальні люди не сядуть за стіл переговорів, війна не закінчиться.