Школи в низці селищ під Маріуполем готуються до початку навчального року, передає "0629".

Зокрема, селищний голова Талаківки Микола Красиков повідомив, що до свята Першого дзвоника планують завершити ремонт у талаківській школі.

"До кінця місяця ремонтні роботи завершать, так що діти підуть до школи, як і належить, 1 вересня", - зазначив селищний голова.

Читайте також: Депутати просять не продавати алкоголь в День знань

Він також додав, що в місцевій школі навчатимуться школярі з Гнутового і Павлополя. Готується прийняти школярів і школа в Сартані.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

У Павлополі цього року школа функціонувати не буде, так як була частково зруйнована під час обстрілів.

"Ми готуємо для навчання дітей другий поверх місцевого дитячого садка, тут цілком можуть розташуватися п'ять класів. Але поки наші діти будуть навчатися в Талаківці та Маріуполі", - зазначив сільський голова Павлополя Сергій Шапкін.

Школярі з Сопиного ​​відвідуватимуть Виноградівську школу. А ось Лебединська та Комінтернівська школи, постраждалі від обстрілів рік тому, поки відновлені не будуть. Учні з цих шкіл з батьками виїхали до Маріуполя.