Прилавки окупованого Донецька, незважаючи на блокаду і терористів, не спорожніли.

Як повідомляє lugradar, місцеві жителі скаржаться на завищені ціни. Вони публікують фотографії на своїх сторінках в соціальних мережах і активно коментують їх.

М'ясні прилавки забиті, але покупців біля них з кожним днем ​​стає менше. М'ясо не дешевше, ніж 145 гривень за кілограм.

Донеччани купують помідори по 18 гривень за кілограм, огірки - за 25, перець - від 20 до 28 гривень, картопля - від 14 до 24.

Блогер DoneckiiPatriot опублікував в Twitter ціни на яйця на різних ринках в Донецьку.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На них видно, що ціни на яйця вказані в гривнях і рублях. Ціна коливається від 21 гривні до 27, залежно від розташування торгових рядів.

"Я думав у нас, в Новоазовському р-ні по 21.50 це дорого", - пише один з користувачів мережі.

"Ціни на яйця на 85-90% вище чим на не окупованій Україні, де яйця в межах 14 грн", - пише інший.

Читайте також: Донеччанам пропонують перевести гроші з картки в готівку

Нагадаємо, що нещодавно блогер опублікував фотографії оголошень, на яких жителям Донецька пропонують з меншим відсотком перевести гроші з банківських карток на рублі.