В окупованому террористами Донецьку не працюють українські банкомати.

Як повідомляє користувач DoneckiiPatriot у своєму акаунті в Twitter, у місті пропонують обміняти гроші з банківської картки на готівку.

При цьому пропонують десять відсотків додати від кількості грошей за отримання їх в російських рублях, а п'ять відсотків будуть знімати за українську гривню.

Пропонують допомогу по міжнародними переказам в Європу та Росію, а також Western Union.

Читайте також: Півсотні населених пунктів Донбасу запропонували не проводити вибори

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що президент Петро Порошенко 14 листопада 2014 року ввів у дію указ РНБО "Про невідкладні заходи щодо стабілізації соціально-економічної ситуації в Донецькій і Луганській областях".

Російські чиновники вимагали від української влади "припинити економічну блокаду Донбасу", а лідери терористів навпаки вимагали від українських чиновників виплачувати жителями окупованих територій соціальні виплати в гривнях.