Глава підконтрольної Києву частині Донецької області Павло Жебрівський заявив про намір сіл і міст об'єднатися в місцеві громади.

Про це пише LB.ua, посилаючись на лист, направлений до Центрального виборчкому.

"ЦВК запропонували не проводити місцеві вибори в 51 селищі на території Донецької області, підконтрольній Києву. Таку пропозицію озвучили в листі, який направили до відомства", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Росія проведе вибори на Донбасі - експерт

Згідно інформації, в нову місцеву громаду з центром у Червоному Лимані висловили бажання об'єднатися 13 населених пунктів Краснолиманського району.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

12 селищ Ясинуватського району захотіли об'єднатися в громаду з центром у селищі Очеретине.

Краматорськ можна таким чином об'єднати з п'ятьма населеними пунктами Слов'янського району. Ще три громади створять в Слов'янському районі, дві - в Добропільському і одну - в Артемівському районі.

Центрвиборчком попросив Донецьку і Луганську обласні ВГА до 21 серпня внести подання з переліком населених пунктів, в яких не можуть проходити місцеві вибори, призначені на 25 жовтня 2015 року.