Журналіст видання "Хвиля" Сергій Климовський написав статтю, у якій розповів, навіщо Росія збирається провести вибори на окупованих територіях Донбасу.

На думку експерта, основною причиною проведення виборів є захват влади російськими особами. Кремль хоче отримувати дохід з "республік", а також розпоряджатися всіма фінансами. Також Климовський додав, що Росія відноситься із недовірою до місцевих чиновників.

"Кремль не вірить у лояльність місцевих. Ні цивільних, ні воїнства. Точно так само, як Кремль не вірить і в лояльність кримчан, чому і розставляє там по адміністраціям москалів. Жителям Донбасса Кремль не вірить ще більше. Тому Кремль давно і логічно хоче змінити місцевих на москалів, але поки це він міг робити тільки вибірково" - пише журналіст.

Журналіст також наголосив, що процес заміни влади на російську вже розпочався під виглядом видачі паспортів РФ. На думку Климовського, цей процес створений для того, щоб і росіяни, і місцеві сепаратисти стали однім цілим, і Росії було легше висувати своїх на виборах.

Читайте також: Терористи влаштують "парад полонених" 24 серпня

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сергій Климовський запевнив, що уряд Росії жодним чином не турбує добробут мешканців областей. Усі фінансування направлені лише на підтримку проросійської думки населення Донбасу.