Керівника патрульної поліції Львова Юрія Зозулю оштрафували за перевищення швидкості .

Як повідомляє Zik, він їхав більше ніж на 50 кілометрів за годину на трасі Київ–Чоп на Рівненщині.

У секторі зв'язків з громадськістю УМВС України в Рівненській області підтвердили цей факт, адже спочатку протокол з'явився у соціальних мережах.

"Дійсно, факт мав місце. 20 серпня, близько 11.00, в селі Крупець Радивилівського району Рівненської області водій автомобіля "Субару", рухаючись в напрямку Львова, перевищив швидкість на 50 км (швидкість автомобіля становила 113 км на год.) На порушника накладено штраф у розмірі 510 гривень", – повідомили правоохоронці.

Патрульні Львова поки не прокоментували інформацію.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Громадська організація "Варта-1 сьогодні на своїй сторінці у Facebook розмістила повідомлення про факт перевищення Зозулею швидкості.

"26 серпня приблизно 23:30 на трасі Львів–Київ біля Радивилова Рівенської області ДАІ зупинила авто, яке перевищило швидкість на 50 км/год. За кермом виявився керівник поліції Львова Юрій Зозуля, який стверджував, що запізнювався на нараду", - йдеться у повідомленні.

Проте міліціонери Рівненщини повідомили, що це один і той самий випадок, а активісти помились з датами.

Читайте також: Машину очільника львівської поліції обікрали

Нагадаємо, що Роман Зозуля у Києві зупиняв машину народного депутата Сергія Мельничука та віце-президента УЄФА Григорія Суркіса.