У Луганській області збільшилась кількість обстрілів з АГС, СПГ та мінометів.

Як повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, про це заявив голова Георгій Тука.

Він підкреслив, що за минулу ніч із автоматичного гранатомету тільки по Станиці Луганській було випущено більше 500 гранат та ще 100 із протитанкового.

Проте, зазначив він, у Луганській області за тривалий час спостерігається припинення обстрілів із забороненої Мінськими угодами зброї калібром більше 100-мм.

"Я вам так скажу, мені все одно чим буде руйнуватися інфраструктура чи від чого будуть гинути люди у Луганській області. Для нас головне припинити всі обстріли, щоб у нас не було ні руйнувань, ні жертв. Але такий варіант не влаштовує наших кровожерливих сусідів", — зазначив він.

Популярні новини зараз
Тєлєк - 5 годин на день, чайник - година на тиждень: ліміти для українців, щоб залишився старий тариф на світло Українцям виплатять від 1600 гривень: хто отримає допомогу Нові тарифи на електрику зроблять тролейбуси розкішшю: як зміняться ціни на проїзд Українцям приготували великі штрафи: за що можна навіть попрощатися з майном
Показати ще

Також він додав, що у селі Кримському внаслідок підриву на "розтяжці" поранення отримали двоє військовослужбовців ЗСУ із Волинської області та Автономної Республіки Крим.

Читайте також: Терористи 74 рази атакували бійців АТО

Нагадаємо, що за минулу добу терористи 74 рази атакували бійців АТО з різного виду зброї.