У житловому будинку Вінниці стався вибух газу без подальшого горіння, внаслідок якого постраждали дві людини. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники, які прибули на місце аварії, встановили, що вибух стався в одній із квартир багатоповерхівки на четвертому поверсі.

"28 серпня о 17:35 в оперативно-координаційний центр ГУ ГосЧС у Вінницькій області надійшло повідомлення про те, що в будинку № 29 на вул. Київській стався вибух в одній із квартир багатоповерхового житлового будинку", - сказано в повідомленні НС.

Від вибуху пошкодження отримали дві людини. Ними виявились жінка 1986 та чоловік 1984 року народження. У них від вибуху залишились опіки. Лікарі госпіталізували поранених.

Читайте також: Сталася аварія на Хмельницій АЕС

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Вчора у Києві біля відділення "Сбербанку Росії" стався вибух. Невідомий у масці залишив пакет біля дверей установу, який вибухнув.