29 серпня Київський фунікулер відновив роботу після ремонту.

Фунікулер підключили до Wi-Fi, а також встановили мультимедійно-інформаційні центри, підійшовши до яких, пасажир може дізнатися, як простіше і яким видом транспорту дістатися до тієї чи іншої вулиці.

Крім того, було оновлено технічне оснащення фунікулера, замінено сидіння, оновлені фарби зовнішньої обшивки вагонів.

Також фунікулер став першим видом громадського наземного транспорту, проїзд в якому можна оплатити за допомогою безготівкового розрахунку.

Фунікулер не працював більше місяця.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Читайте також: "Київавтодор" високо оцінив свій ремонт доріг

Директор фунікулера Микола Окольничий повідомив, що вартість проїзду залишиться незмінною - три гривні. Весь ремонт коштував 600 тисяч гривень

Нагадаємо, що комунальне підприємство "Київпастранс" почало ремонт 72 старих автобусів, які згодом планують запустити на маршрути. За словами чиновників, на СТО відновлюється салон, ходові частини і рами. Ремонт одного такого автобусу коштує 200 тис. грн. Старими автобусами підприємство посилить існуючі маршрути.