У Донецькій області в районі світлодарського плацдарму сталася перестрілка між бойовиками. Про це написав координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на свої сторінці в Facebook.

"В районі світлодарського плацдарму між селищами Логвинове і Калинівкою бойовики активно перестрілювалися з стрілецької зброї. Вогонь вівся з однієї з позицій терористів у бік свого опорного пункту. Відзначено використання великокаліберного кулемета, РПГ і 82-мм міномета", - повідомив Тимчук.

Читайте також: Чотири будинки згоріли у Станиці Луганській

Також у районі н.п.Нижне Лозове терористи неодноразово відкривали безладний вогонь з автоматичної стрілецької зброї у бік позицій українських військ.

Нагадаємо, впродовж 30 серпня сепаратисти порушили режим тиші 16 разів. У більшості випадків незаконні збройні формування хаотично застосовували стрілецьку зброю з провокативною метою.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще