Денис Пушилін залишиться представником "ДНР" на мінських переговорах, попри те, що після "перевороту" він призначений тимчасово виконуючим обов'язки голови так званого "парламенту ДНР".

За його словами, зустріч контактної групи відбудеться 8 вересня у Мінську, про це повідомляє Українська правда.

"Так, звичайно, залишаюся (представником контактної групи від "ДНР"). Жодних змін не заплановано, все за планом", - заявив він.

Пушиліна призначено на посаду "спікера" після того, як більшістю голосів депутатів так званої "Народної ради" ДНР відставили Андрія Пургіна.

"Це внутрішні зміни, кадрові, це ніяк не вплине на мінський процес", - додав він.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: Росія повинна вивести війська з України - МЗС Британії

Раніше повідомлялося, що у самопроголошеній "ДНР" відбувся переворот. Александрова оголосили у розшук. За деякими даними, він затриманий. Пушилін заявив, що відставка Пургіна з посади в "ДНР" пов'язана зі спробою зриву засідання парламенту. За його словами, Пургін потрапив під вплив глави апарату "Народної ради" Георгія Александрова і першим своїм наказом Пушилін відсторонив Александрова від посади.