У Києві зареєстровано спалах гострої кишкові інфекції серед осіб, які тимчасово проживали у готелі "IBIS" на бул. Т. Шевченка, 25. Постраждало п`ять осіб, повідомляє київська санепідемстанція.

Всіх захворілих з попереднім діагнозом гостра кишкова інфекція у стані середньої важкості було госпіталізовано до Олександрівської клінічної лікарні Києва. Медична допомога надається в необхідному обсязі.

Читайте також: Кияни масово потруїлися продуктами з ярмарку

Щоб встановити причини виникнення спалаху та ефективно його ліквідувати фахівці Держсанепідслужби провели санітарно-епідеміологічне обстеження в осередку захворювання. З'ясувалося, що усі потерпілі снідали у ресторані готелю. Для лабораторних досліджень відібрано шість проб харчових продуктів, 90 змивів з об'єктів навколишнього середовища, одну пробу питної води. Обстежено 14 працівників ресторану готелю "IBIS" ТОВ "УкрХотелІнвест Компані", дослідження тривають.

В осередку захворювання проведено заключну дезінфекцію, за контактними встановлено медичне спостереження.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще