Неподалік від Байкового кладовища в Києві затримали чоловіка, який, побачивши оперативників карного розшуку, попередив їх про гранату в рюкзаку.

"На місце події прибули слідчо-оперативна група Голосіївського РУ та фахівці вибухотехнічної служби ГУМВС України у м. Києві. У рюкзаку затриманого виявили предмет, схожий на гранату, та патрони, їх направили на експертне дослідження, а правопорушника доставили до райуправління", - сказано у повідомленні столичної міліції.

Затриманий виявився 47-річним безробітним киянином. Він розповів, що вживав спиртні напої з малознайомим чоловіком, який згодом подарував йому пакунок із гранатою та боєприпасами.

Читайте також: Військовий застрелив двох співслужбовців на Донеччині

Тривають оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи, яка передала небезпечні предмети затриманому.

Популярні новини зараз
Українців готують до суворої зими, але це лише "розминка" – далі стане ще гірше Кабмін ухвалив важливе рішення щодо пенсій українців: що буде з виплатами ТЦК можуть ходити у цивільному: чим це загрожує Введення графіків відключень води: "Київводоканал" звернувся до споживачів
Показати ще

Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого статтею 263 Кримінального кодексу України - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.