Склад Нацарміі РМ разом з військовослужбовцями з інших країн розпочали виконання місій в рамках активної фази багатонаціональних навчань Sea Breeze 2015, які проводяться в Україні.

Навчання відбудуться з 30 серпня по 12 вересня, повідомляє Point.md.

У них беруть участь солдати і офіцери з 14 країн. Командувач молдавського контингенту майор Іон Козма зазначив, що з 8 по 11 вересня розвідрота 22-го миротворчого батальйону буде знаходитися на одному з островів, де буде відпрацьовувати на місцевості розвідувальні дії з виявлення супротивника.

Згідно прес-релізу Міністерства оборони, українські та американські колеги допомогли молдавським військовослужбовцям в освоєнні необхідних навичок при вантажі необхідної техніки на корабель і її розвантаженні, а також з надання першої медичної допомоги на полі бою в сучасних умовах.

Читайте також: Молдова розірвала відносини з російським військовим аташе

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Республіку Молдова на навчаннях Sea Breeze 2015 представляють 102 військовослужбовців та 17 одиниць техніки з оснащення Національної Армії.