Сьогодні правоохоронні органи затримали слідчого міліції з Полтави та харківського студента.

Як повідомляє УНН, в обласній прокуратурі повідомили, що затримані розповсюджували амфетамін в одному з університетів Харкова.

За попередньою інформацією, наркотики виготовлялися на Полтавщині. Потім міліціонер доправляв їх до Харківської області та передавав студенту.

Студент налагодив схему продажу наркотиків серед слухачів свого ж університету. Один грам коштував понад 1700 грн.

Зловмисників затримали.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Досудове розслідування проводиться статтею за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, особливо небезпечних психотропних речовин.

Читайте також: На Донеччині затримали автомобіль з кущами коноплі (фото)

Нагадаємо, що сьогодні міліція затримала чоловіка, який через Інтернет замовив 300 грамів амфетаміну. Загальна сума його на чорному ринку становила 90 тисяч гривень.