У п'ятницю, 11 вересня пізно ввечері в Києві на Броварському проспекті автомобіль BMW 7-series вилетів з дороги, протаранив бетонний парапет і боком врізався в освітлювальний стовп.

Як повідомляє LB.ua, удар був такої сили, що в BMW зім'яло дах, відновленню автомобіль, швидше за все не підлягає. Водій же серйозних пошкоджень не отримав.

За словами чоловіка, що сидів за кермом BMW - він рухався по проспекту з боку моста Метро. Раптово на дорогу перед ним вибігла собака. Уникаючи наїзду на тварину, водій вивернув кермо вправо, втратив контроль над машиною і, вилетівши з дороги, протаранив лівим боком бетонний стовп.

Водії-очевидці допомогли вибратися з авто водієві BMW і залили піною вогнегасників моторний відсік, для запобігання загоряння. Водій баварської "сімки" серйозних травм не отримав і від допомоги медиків відмовився.

Читайте також: У ДТП на Волині загинуло двоє людей

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що сьогодні, на кордоні Сумської та Чернігівської областей на автодорозі Київ - Суми - Юнаківка сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.

Поблизу села Лавіркове Талалаївського району зіткнулися два легкових автомобіля, внаслідок чого загинули три людини.