В Ужгороді відбувся 17-й міжнародний фестиваль національних меншин "Мій рідний край". У ньому взяли участь українські та іноземні представники теле-радіо компаній.

На цей захід традиційно з'їжджаються безліч іноземних журналістів. Вони діляться досвідом, проводять майстер-класи та визначають найкращі роботи. На цьому фестивалі були присутні представники Словенії, Румунії, Сербії, Австрії та Німеччини.

"Фестиваль став місцем, куди з'їжджаються люди з багатьох країн Європи, з багатьох куточків України. Закарпаття - багатонаціональне. Такий захід - приклад толерантного ставлення, мирного співіснування людей різних національностей", - каже генеральний директор Закарпатського каналу "Тиса-1" Віталій Мещеряков.

Читайте також: Парад малюків влаштували у Миколаєві (фото)

На святі організатори влаштували кулінарний конкурс. Представники ЗМІ змагались за звання кращих кухарів у приготуванні закарпатської страви - бограч.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще