Сили антитерористичної операції відбили атаку проросійських бойовиків на опорний пункт українських військових в Луганській області.

Про це повідомив на брифінгу речник Адміністрації Президента України з питань АТО Олександр Мотузяник, передає РБК-Україна.

"Диверсійно-розвідувальна група бойовиків спробувала атакувати український опорний пункт поблизу села Сизе. Завдяки вмілим діям українських військових, ворога швидко відкинули. Сили АТО втрат в цьому бою не зазнали", - сказав Мотузяник.

Читайте також: Бойовики тричі порушили режим тиші - прес-центр АТО

Нагадаємо, за даними прес-центру АТО, протягом доби сепаратисти тричі порушили режим припинення вогню. Втрат серед наших бійців під час цих обстрілів не було.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще