У неділю Миколаївський зоопарк відзначає своє 114-річчя. На честь дня народження один з кращих зоопарків України влаштував спільно з Миколаївським коледжем культури і мистецтв музичне свято. Пише Novosti-n.

Приурочено святкування до минулого Дня міста і проводиться в рамках проекту "Твої вітрила, Миколаїв".

Перед глядачами виступили: зразковий хореографічний колектив "Оксамит", зразковий колектив естрадного танцю "Аліскі", колектив естрадної пісні "Домісолька" і студенти Миколаївським коледжем культури і мистецтв.

Читайте також: Парад малюків влаштували у Миколаєві (фото)

Також, у святі брала участь Регіональна академія козацтва, яка безкоштовно пригощала відвідувачів зоопарку кулішем, центр творчості "Креатив" та молодіжний народний театр "Стук".

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Привітати зоопарк зі 114-річчям прийшов і мер міста Миколаєва Юрій Гранатуров. Юрій Ісайович пообіцяв городянам, що міська влада як зараз, так і надалі допомагатиме миколаївському зоопарку.

"Ми хочемо, щоб наш зоопарк був не тільки кращим в Україні, ми будемо все робити, щоб він був найкращим у Європі", - сказав Гранатуров.

Під час концерту відбулася презентація Туристичної марки "Миколаївський зоопарк". На честь свята, вхід в зоопарк дітям до 14 років - безкоштовний.