У неділю, 13 вересня, представники незаконних збройних формувань на Донбасі з 6 ранку і до 18 годин обстрілювали українські позиції на артемівському напрямку та поблизу Донецька.

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

"Близько 14 години зі стрілецької зброї найманці вели вогонь по опорному пункту сил АТО в Зайцевому. А з 14.10 і до 15.15 під вогонь ворожих снайперів і великокаліберних кулеметів потрапили наші позиції в селищі Луганське", - йдеться в щоденному зведенні.

Крім того, майже в 16 годин снайпер бойовиків працював в районі Мар'їнки.

Читайте також: Міноборони збирається вчити танкістів у спеціальному виші

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У штабі повідомили, що за оперативними даними, на тимчасово окупованих територіях зростає кількість кримінальних злочинів, здійснених бойовиками.

Лише протягом останнього тижня у Новоазовському районі зафіксовано щонайменше три вбивства мирних громадян військовослужбовцями 9-го окремого мотострілецького полку 1-го армійського корпусу так званої ДНР. Найманці застрелили цивільних внаслідок вживання спиртних напоїв і необережного поводження зі зброєю.

За цими фактами командування російсько-терористичного корпусу розпочало перевірку полку на наявність неврахованої зброї та боєприпасів, які окупанти навмисно приховують. А серед командирів середньої ланки, ширяться чутки про імовірну зміну ватажків полку, які не можуть контролювати підлеглих.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні проведення АТО поранення отримав один український військовослужбовець, який підірвався на розтяжці в районі Мар'їнки.