У Києві пасажир вистрілив в обличчя таксисту з травматичного пістолета. Інцидент стався в понеділок, 14 вересня, о пів на другу ночі - передає "Обозреватель".

Як розповіли в міліції, водій "Експрес-таксі" підвозив пасажира. З невстановлених наразі причин між чоловіками виникла бійка, після чого пасажир вихопив травматичний пістолет і вистрілив водію в обличчя.

У результаті 45-річний чоловік отримав серйозні травми і був доставлений в офтальмологічне відділення Олександрівської лікарні. У київській міліції повідомили, що сигнал надійшов вранці від лікаря: до них доставлений чоловік з вогнепальним пораненням у площину ока, брови, лоба.

Читайте також: На Хрещатику зупинився рух через ДТП (відео)

Обставини події встановлюються.

Нагадуємо, що в столиці в порівнянні з минулим роком збільшилася кількість пограбувань. Особливо разюча ситуація зі зростанням злочинності в Київській області. Кількість пограбувань із застосуванням зброї збільшилася в два рази.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще