Терористи планували теракти на Маріупольському напрямку.

Як повідомляє прес-центр АТО, військові розвідники Збройних сил України знайшли та знешкодили обладнану закладку біля селища Орловське.

"У закладці було чотири кілограми тротилу, гранати до ручного протитанкового гранатомету, термобаричний боєприпас і набір різноманітних детонаторів", - йдеться у повідомленні військових.

Вони оглянули місце розташування та повідомили, що схованку зробили нещодавно.

За набором вибухових речовин вони зробили припущення, що з них, можливо, збиралися виготовити міну для підриву пасажирського автобусу.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

На фото, опублікованих військовими, видно, що боєприпаси та обладнання були спаковані у білі "гуманітарні" російські мішки, а також позначені спеціальним стікером "Фонд помощи Новороссии", який активно діє в Російській Федерації.

Читайте також: На Оболоні попередили кривавий теракт

Нагадаємо, що українська сторона неодноразово наголошувала, що в російських гуманітарних вантажах для жителів Донбасу перевозять військову техніку та боєприпаси для терористів сходу України.