Маріупольці скаржаться на велике скупчення сміття на зупинках громадського транспорту.

Жителі проспекту Перемоги в Орджонікідзевському районі міста поскаржилися на сміттєві завали, які розростаються у вихідні дні, пише портал mariupol.tv.

"У будні дні тут ще можна побачити чистоту і порядок. Оскільки комунальники намагаються вивозити побутові відходи. А ось по вихідних днях тут повно сміття, особливо на зеленій зоні ", - розповіли жителі Орджонікідзевського району.

Читайте також: Криворіжці скаржаться на неправильні урни (фото)

При цьому справа не у вихованні, вважають місцеві жителі.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Подивіться, які маленькі урни тут стоять. Звичайно ж, сміття не вміщується в урну, от і кидають його біля переповненого відходами контейнера ", - нарікають маріупольці.

Городяни вважають, що маленькі урни для сміття потрібно прибрати і встановити замість них великі, так як поруч із зупинкою знаходиться супермаркет, покупці якого викидають на зупинці обгортки, пляшки та інші відходи.